Tilbud til gymnasiepiger

Kom helt tæt på teknologi, der ændrer verden

Engineering Camp for piger

DTU’s gratis Engineering Camp for piger er en mulighed for at få teknologi i hænderne, mærke livet som DTU-studerende og lære, hvordan små idéer bliver til store løsninger.

Kom med på Engineering Camp for piger


På Engineering Camp for piger kan du komme helt tæt på den teknologi, der udvikles på DTU.

I løbet af tre dage zoomer vi ind på elektro- og mekanisk teknologi og hvordan man skaber innovative og bæredygtige svar på verdens vigtigste spørgsmål.

Dine værter er DTU-studerende, og du oplever det hele i selskab med andre unge kvinder i gymnasiealderen.

Sammen suger I til jer af den verden af viden, der venter på universitetet, imens I hygger, quizzer og prøver kræfter med teknologien.

Campen er gratis, og vi står for både overnatning og forplejning.

 

Engineering Camp for piger
Omdrejningspunktet for Engineering Camp er, at du, sammen med en gruppe af andre piger, skal prøve kræfter med at bygge et produkt - som du kan tage med hjem bagefter.
Engineering Camp for piger

Om Engineering Camp for piger

  • Tid og sted: Engineering camp for piger finder sted på DTU Lyngby Campus.
  • Indkvatering og forplejning: Deltagerne bliver indkvarteret på et nærliggende vandrerhjem. DTU sørger for forplejning samt transport mellem DTU og vandrerhjemmet.
  • Målgruppe: Engineering camp for piger henvender sig til kvindelige gymnasieelever eller kvinder, der er blevet student, men ikke er startet på en videregående uddannelse. 
    Vi bruger en inkluderende definition af kvinde, hvilket vil sige, at transpersoner, genderqueers og non-binære elever også er velkomne, samt alle der identificerer sig om pige/kvinde.
  • Campen er finansieret af familierne bag WSA.

Kontakt

Taja Andersen Brenneche

Taja Andersen Brenneche Kommunikationsmedarbejder Afdeling for Kommunikation og Medier Telefon: 45251057 Mobil: 91370091

Line Bonde

Line Bonde Projektmedarbejder Afdeling for Kommunikation og Medier

Vil du være én af os? Bliv ingeniør på DTU

DTU’s uddannelser har alle som formål at klæde studerende på til at gøre en forskel for mennesker og samfund. DTU er Danmarks største uddannelsessted for ingeniører, og her kan du blive ingeniør inden for mange forksellige fagområder. Uanset hvad du vælger, opnår du en dyb faglighed og stærke kompetencer inden for bæredygtighed.

Læs mere om DTU's uddannelser
Ingeniøruddannelser på DTU